About خواص چای عناب

خواص درمانی عناب خشک آن را دارویی طبیعی و پرخاصیت برای اندام‌ها و سیستم‌های مختلف بدن تبدیل کرده است:

عناب خواب‌آور، آرام‌بخش اعصاب و تقویت‌کننده مغز و حافظه است.

عناب‌ها اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتی‌متر است. میوه‌ها ابتدا پوسته سبزی دارند اما به‌مرور و هر چه خشک‌تر می‌شوند رنگ‌شان به سرخ تیره تغییر می‌یابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده می‌شود.

خاصیت عناب به زنان باردار کمک می‌کند که دوران بارداری راحت‌تری را سپری کنند. کاهش دردهای عضلانی، گرفتگی عضلات و ماهیچه‌ها، کاهش دردهای استخوانی مانند درد لگن، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین، تقویت پوست مادر و جلوگیری از ریزش مو ناشی از کمبود مواد مغذی در بدن، تنظیم فشارخون و تقویت مغز جنین از فوایدی است که مصرف عناب در دوران بارداری زنان به همراه دارد.

عناب برای مقابله با حساسیت‌های فصلی و خارش و کهیر و نیز برای جوان ماندن پوست مفید است.

حس میکنی یه چیزی توی استایلت کمه؟ این ۳۱ مدل النگو طلا نازک زنانه همونیه که نیاز داری

این ویتامین‌ها از عوال مهم در سوخت‌وساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌ها هستند.

کمک به داشتن حالِ خوب فارسی زبانانی که این مجله را می خوانند از اهداف اصلی ماست. نام مجله نیز با توجه به این واقعیت انتخاب شده است که دلفین همیشه از جانداران مورد علاقه بشر بوده و به نوعی نمادی از سرزندگی، هوشمندی، صلح و احوالی خوش است.

به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده می‌شود.

میوه عناب سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی ضروری است که در کنار هم در تقویت پاسخ ایمنی بدن مفید هستند.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

همچنین شما می‌توانید برای بهبود آثار زخم و آفتاب‌سوختگی، از عصاره عناب بر روی پوست خود درباره خواص عناب خشک استفاده کنید تا ناحیه موردنظر التیام یابد.

به دلیل اینکه از خواص عناب برای کبد کاهش آنزیم‌های کبدی در خون است، بنابراین زمانی که می‌خواهید آزمایش آنزیم‌های کبدی را انجام دهید، بهتر است مصرف عناب را به مدت چند روز قطع نمایید تا جواب آزمایش شما دقیق‌تر باشد.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “About خواص چای عناب”

Leave a Reply

Gravatar